Tidigare år. Hildingdagen

Hildingdagen & Rengsjödagen 2015 

Hildingdagen 2014 Hilding och hälsingegårdarna

Hildingdagen 2013 

 Hildingdagen 2012 Här:

 Hildingdagen 2010 här:

Vi börjar sommarkvällen från kl 18.00 med att gå den traditionella tipspromenade runt i hembygdsbyns vackra miljö. Fina priser. Och varför inte passa på och köpa en god fika på hembygdsbyns kaffeservering, som har förlängd öppentid på Hildingdagen!

Kl 19.00 visar Berndt Persson nyredigerad film om Hilding på logen.

I år är det 10 år sedan Hilding Mickelsson gick ur tiden, så på Hildingdagen i år tänkte vi hedra hans minne med att bland annat göra en Nyinvigning av Hildingrummet i Regnellsgården, med nya fotografier på väggarna och bildspel.

En till NYHET för i år är tävlingen ”Mitt bästa minne av Hilding” Se mer här

Läs inlämnade Minnen om Hilding

Tävlingen går ut på att förmå folk att berätta om sitt bästa minne av Hilding  Mickelsson och detta görs genom att skriva ett inlägg på hemsidan. Se tävlingsregler. Om deltagare är med på HM-dagen får han/hon gärna berätta om sitt minne. Annars får någon i arrangörsgänget göra det.

Prisutdelning av ”Mitt bästa minne av Hilding” sker på Hildingdagen den 3 juli och vinsten är Hilding Mickelsson världsberömda fotografi LAPPUGGLAN ANFALLER!

Se inlägg om Hildingdagen 2012 Här:

 

Arrangör Hilding Mickelsson Sällskapet

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>