Ansökan till Hilding Mickelsson-stipendiet

Ansökan till Hilding Mickelsson-stipendiet
Inlagd 2009-10-13
Hilding Mickelsson-stipendiet instiftades till Hildings 70-årsdag 1989 och har sen dess utdelats till ett 10-tal stipendiater. Stipendiet förvaltas av Gästrike Hälsinge hembygdsförbund. Hilding Mickelsson hade själv under sin livstid en aktiv roll i stipendiekommittén och därmed i valet av stipendiater.
Stipendiet utdelas efter ansökan eller på förslag av enskilda eller organisationer. Ansökan skall vara stipendiekommittén tillhanda senast den 1 december 2009 för utdelning vid hembygdsförbundets Vintermöte i Bollnäs den 13 februari 2010.

This entry was posted in Äldre inlägg, Hilding Mickelsson Stipendium and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>