Kommentar

Du vet väl att efter alla inlägg och sidor kan du lämna kommentarer här på Hilding Mickelsson Sällskapets hemsida.  Du kan skriva vad du tycker om ett fotografi, berätta om du känner igen någon på bilden eller vill tillägga något om ett inlägg.

Här är ett fint exempel på en inskickad kommentar till den nya hemsidan: ”Vilken glad överraskning. Hemsidan är informativ, präglar Hildings känsla för naturen och intresse för förändringar och att följa utvecklingen i tiden. Ove”

Så här gör du: Du skriver i fälten med namn, E-post adress, Webbplats (skriv: hildingmickelsson.se) och din kommentar. Sedan trycker du på  ”Skicka kommentar”. Om det är första gången du skickar, så dröjer det lite innan den kommer ut på hemsidan då kommentaren först kommer att granskas och godkännas. I fortsättningen går det snabbare.

BRA ATT VETA! Om du skriver din kommentar på en sida (sidor hittar du i den svarta menyraden) kommer den visas som Senaste  kommentar. Tyvärr kommer det inte visas upp där, om du skickar in en kommentar till ett Inlägg, utan då bara på inläggssidan!

Om du inte hittar en specifik bild eller inlägg som passar din kommentar, kan du skriva dem på denna sida!

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>