Brevväxling med Hilding- uppläst på Årsmötet

Ett roligt och härligt inslag på Hilding Mickelsson Sällskapets Årsmöte den 23 feb 2013, var när delar av ett mångårigt brevväxlande mellan Hilding Mickelsson och Sune Backan, Eslöv, lästes upp av Göran Bratt på Rengsjömål. Sune Backan berättar i sitt brev till mig (Anna Hildingson Edling):

Min hyllning till Hilding lästets upp på majmiddagen av Torkel Bratt på äkta rengsjömål. Det lär ska ha uppskattas mycket. Och Hilding svar är ju underbart, med den typiska Rengsjöhumorn. Jag känner honom mer som en tolkare av Rengsjöandan än som världsberömd fotograf och författare…..Sune”

Läs hyllningstalet skrivet av Sune Backan, se sedan svaret av Hilding:

This entry was posted in Hilding Mickelsson Sällskapet, Om Hilding. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>