Succe! Filmen ”Bilder till Tusen”

2004-01-22 – Succe!
Filmen ”Bilder till Tusen” om Hilding Mickelsson sågs av mer än en halv miljon svenskar. SVT:s mätningar säger att 525 000 personer valde filmen om Hilding i STV2 söndag 18 januari. Det var kvällens näst populäraste program i SVT. Bara Nile City med 600 000 tittare lockade fler. Göran Bernståhl, Rengsjöbon som gjorde filmen tillsammans med fotografen Lars Lööw, har fått besked om att filmen kommer att gå i repris. Inget datum är klart. När vi får besked lägger vi ut det på HM-sällskapets hemsida. Det kan mycket väl bli både två och tre gånger. Repriserna brukar läggs på dagtid.

Bilder till tusen

 

 

 

 

 

 

Dvd;n ”Bilder till Tusen” finns att köpa på Museet/Bollnäs Konsthall: Här!!

 

This entry was posted in Äldre inlägg, Bollnäs Museum/ Konsthall, Om Hilding and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>